Crystal Varázs Elite Akadémia

Felnőttképzési engedély szám: E-001007/2015

Aug.
24.

Fekete Zsuzsanna - Új ! 3 anyag – 3 forma (balerina, slim, oval)

Kéz,lábápoló,műkörömépítő Okj-s képzés Kéz,lábápoló,műkörömépítő Okj-s képzés

Fekete Zsuzsanna - Új! 3 anyag - 3 forma (balerina, slim, oval)

"Zsuzsi a mai fogyasztói igényeknek engedelmeskedve fejlesztette tovább, illetve gondolta újra a balerina, slim és oval körömformákat oly módon, hogy statikailag stabil és a vendégek számára is tetszetős formák készülhessenek. A képzésen a 3 különböző formát, 3 különböző anyagcsoport felhasználásával mutatja be, a gyakorlások során viszont azt az anyagot használhatod, amit a legjobban preferálsz a szalonmunkádban. Ezzel betekintést nyerhetsz az összes építő anyagcsoportunk felhasználásába is. Ha esetleg kedvet kaptál olyan anyagok használatához, amit korábban nem használtál, erre is lehetőség nyílik ezen a képzésen. Gyere el és tanuld meg te is a mai trendeknek megfelelő legújabb körömformákat, hogy Te lehess a legjobb!

Elsajátítható ismeretek

Balerina: szűkülő forma, egyenesre kialakított szabadszéllel. Az újragondolásnak köszönhetően rendkívül kecses forma, aminek szép boltíve van szemből nézve.

Slim: a legújabb "őrület", ami valójában egy mandula forma, de azért különleges, mert sem "C-íve", sem ballance pontja nincs legalábbis láthatóan. Teljesen lapos, egyenes, kissé fölfelé emelkedő felszíne van. A tartást biztosító "c-ív"  itt valójában egy negatív "c"-ív.

Oval: Ez egy klasszikus, párhuzamos forma, kerek szabadszéllel, amit ugyancsak újra fejlesztettünk egy kis sablon emeléssel, ez által kecsesebb és tartósabb lett, viszont megmaradt a klasszikus "C-íves" kinézete."

 

A képzés ideje: 2019.08.24 09:00-16:00

A képzés helye: 5600 Békéscsaba, Gyóni Géua utca 14-16.

A képzés ára: 15.000.-

 

Jelentkezni a helyszínen lehet, 5.000.- forint előleggel

 

 

Tanfolyam ára: 15 000 Ft